Förmånsavtal med Jelmtech för våra medlemsföretag

Förmånsavtal med Jelmtech

Vi på Jelmtech har stor erfarenhet och kompetens inom formfyllnadsanalys, formsprutning och formverktyg vilket medför att utvärdering av materialflöde är ett av våra expertområden.

Vår programvara MoldFlow Insight är en av de vassaste silmuleringsverktygen på markanden och kan allt från enkla fyllnadsförlopp till avancerad skevningsanalys. Säkra din produkt redan på konstruktionsstadiet så att den är optimerad för formsprutningsprocessen långt innan verktygstillverkningen är påbörjad.

FEM-beräkningar på plast
Vi har även kompetens att göra avancerade FEM-beräkningar på konstruktioner i plast. Här kan vi t ex säkerställa att en ny konstruktion klara ställda krav eller dimensionera om befintliga konstruktioner för att spara material, byta material eller verifiera mot nya krav. Asko Hiekkamäki som är vår FEM-ansvarig har jobbat med FEM-beräkningar på plast- och kompositkonstruktioner sedan 80-talet och har därför en rejäl ryggsäck med kunskap inom detta område.

SPIF – Aktivt stödjande medlem
Vi på Jelmtech har gått in som stödmedlemmar i SPIF och kommer ge medlemmar 80kr i rabatt på timkostnaden vid beställning av MoldFlow-simuleringar.

Välkomna att höra av er, med förfrågningar eller frågor, till Carl-Fredrik Emilsson på antingen carl-fredrik.emilsson@jelmtech.se eller 0435-56669.SPIF tecknar Nytt samarbetsavtal! Förmånsavtal med Jelmtech för våra medlemsföretag