Rabatt hos Scandic

 

 
 
 
Rabatt hos Scandic

Scandic är Nordens största hotellkedja med över 230 hotell där miljontals resenärer kan slappna av varje år. Vi är 13 000 medarbetare som vill att du ska trivas oavsett om du är i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Estland, Polen, Belgien eller Holland. Vi började som ett litet väghotell 1963. Idag växer vi så det knakar, med nya hotell och renoveringar i var och varannan stad.

Alltid på Scandic

Frukost
Vår berömda frukostbuffé har ekologiska produkter och innehåller mer än 100 godsaker – kombinera fritt med allt från ägg av frigående höns till färsk fruktsallad.

WiFi och underhållning
Hos oss kan du alltid surfa fritt i både rummet och gemensamma ytor, och det är enkelt att logga in.

Restaurang, bar och shop Prova gärna våra goda Scandic Klassiker. Är du sugen på nåt enklare är vår minibutik vid receptionen öppen dygnet runt!

Gym Hos oss hittar du alltid ett modernt gym och som hotellgäst har du alltid fri tillgång till det.

Möten
Oavsett om ni är 11 eller 1800 och om ni är här för ett snabbt möte i lobbyn eller ett avancerat kongressprogram. Vi har 1412 mötesrum på olika orter som du kan boka med ett enda samtal.

Som medlem i SPIF och/eller SINF har du följande rabatt på logi: Sverige och Danmark 14% Norge 13% Finland, Belgien, Tyskland, Polen och Nederländerna 12%

Dessutom erbjuder vi 10% på alla möten i Sverige.

Ditt avtalsnummer är: D000005336

Varmt välkommen till Scandic!

Observera att Sinf kontinuerlig scannar av våra förmånsbokningar för att se att du som bokar är medlem hos SPIF och/eller Sinf