SPIA 2018

SPIA 2018


Varmt välkommen till årets viktigaste evenemang i plastbranschen!

Kvällen startar kl. 19:00 med fördrink, mingel och prisutdelning av Swedish Plastics Industry Awards. Därefter avnjuter vi en härlig trerättersmiddag följt av kvällens underhållning och fest!

OM SWEDISH PLASTICS INDUSTRY AWARDS

Eventet har arrangerats under flera år och är den självklara mötesplatsen för branschen att träffas under avslappnade former i samband med den årliga branschmässan. Målet är att ge kollegor, leverantörer och kunder en trevlig kväll och en gemensam upplevelse som man kan ta med sig. Awards-ceremonin kommer i år få en ny fräsch utformning för att ge dig, kollegor, kunder och leverantörer maximal möjlighet till en trevlig kväll. Dessutom kommer vi att hålla till i en ny spännande lokal bara några få danssteg från Elmiamässan på Scandic Elmia. Swedish Plastics Industry Awards arrangeras i samband med mässan Elmia Polymer.

 

ANMÄLAN

O.S.A. senast 7 maj. Det finns ett begränsat antal platser. I mån av plats kommer vi även ta emot anmälningar efter detta datum.
PRIS
1 050 kr (ex. moms) per person för medlemmar
1 200 kr (ex. moms) per person för icke-medlemmar
Anmälan sker via denna länk.

OMRÖSTNINGEN ÄR ÖPPEN!

Var med och påverka vem som tar hem pris på årets gala.
Rösta via denna länk!

SPONSRA EVENTET

Är ni sugna på att sponsra några av våra fantastiska priser, drink eller avec. Eller vår eminenta underhållning? Kontakta ordf@svenskplast.org