– Vill du vara med och bidra till initiativet Svensk Plast?
Svensk Plast är ett initiativ som syftar till att utforska hur samhället når en hållbar plastanvändning. Vi vill hjälpa allmänheten och företag som använder plastprodukter samt plastbranschen att utveckla perspektiven kring plast. Genom oss skapas en arena för branschen att diskutera framtidsutsikter. Faktabaserad kommunikation ska driva debatten om hur vi kan nå ett cirkulärt kretslopp för plastens hela livscykel. Vi är rösten som driver frågan om en hållbar förbättring för plasten.

På årsmötet höll Amit Paul en genomgång av det nya initiativet Svensk Plast och gav en insikt i hur långt vi har kommit i projektet. Idag lanseras Svenskplast, en kommunikationsplattform och en stor informationskampanj i sociala medier. För att projektet ska kunna leva vidare en längre tid samt växa så behöver vi också, för att gå rakt på sak, tillskott till projektet. Just nu har 8 bidrag kommit in. Detta projekt är vi alla överens om att det kommer att förändra synen på plast, därför vill vi också betona vikten av era bidrag.

Vill du vara med och bidra?
Det finns ett behov av ytterligare tillskott i projektet. Bidraget går oavkortat till Svensk Plast och är självklart frivilligt.

Om ni är intresserade, svara på formuläret via länken nedan för att ange din summa du vill bidra med:

1= 2 500 kr
2= 5 000 kr
3= 7 500 kr
4= 10 000 kr.
5= valfritt högre belopp

Lämna ditt bidrag här! 

Tack på förhand,
Göran Nilsson
Ordförande i SPIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *