500_250 Tennis

SPIF och Plastforum bjuder in till tennisturnering i tennisstadens Mecka, nämligen Båstad! Boka in den 24 juni!

Under tre dagar i juni förvandlas Båstad till ”Entreprenörernas Almedalen”. Syftet med dagarna är att få inspiration, ta del av branschnyheter, träffa kollegor och nya intressenter. Det här är med andra ord entreprenörernas och småföretagarnas ”nya” forum. Landshövding Margareta Pålsson inviger Entreprenörsveckan på Hotell Skansen måndagen den 23 juni. Läs mer på www.plastictoday.se

Anmäl dig själv och dina medarbetare till årets tennisevent för plastbranschen!


Nu har du chansen att spela på de attraktiva tennisbanorna i Båstad bara ett par veckor innan den stora turneringen. Det har ingen betydelse om du är nybörjare- eller erfaren tennisspelare, alla är välkomna.

Du gör anmälan på www.sinfevents.se snarast, men senast den 15e juni. Vi återkommer med bekräftelse och mer information.
Notera gärna i din anmälan:

–  Om du spelar singel eller dubbel
–  Ungefärlig nivå

 

Anmäl dig och dina kollegor>>