Bergo Flooring fick HEDERSOMNÄMNANDE, utdelat av HKH Kronprinsessan Victoria

PRESSMEDDELANDE
2014-05-14

På Återvinningsdagen den 12 maj i Stockholm fick Bergo Flooring erhålla Återvinningsföretagens He-dersomnämnande för sin utveckling och lansering av multifunktionella golvplattor tillverkade i 100 % återvunnet material, den s.k. ECO-serien. Omnämnandet räcktes över personligen av Kronprinsessan Victoria.

Återvinningsdagen är en årlig aktivitet arrangerad av Återvinningsindustrierna, som är en branschorga-nisation för återvinningsföretag som valt att aktivt arbeta med miljö och etik i sin verksamhet.
”Vi på Bergo Flooring är mycket stolta över att erhålla Hedersomnämnandet. Detta är jättestort och en rejäl milstolpe för oss, vilket positionerar vår produkt på en internationell marknad” säger Eric Anderzon VD för Bergo Flooring, och fortsätter; ”Genom ECO-serien kan även vi bidra till en lite bättre värld. Varje gång en kund köper en produkt från ECO-serien minskar sopberget en aning och varje platta gör skill-nad”.

Bildtext 1: VD Eric Anderzon, erhåller Återvinningsindustriernas Hedersomnämnande av Kronprinsessan Victoria. I sitt tal framförde han ett stort tack till organisationen och passade även på att sända en häls-ning till alla medarbetare på Bergo Flooring, som orkar ställa upp på alla tokigheter. Slutligen framförde han ett stort tack till alla kunder och inte minst till de kommuner som anlägger spontanidrottsplatser med vår ECO Multisport, vilket ger dubbel effekt. Dels uppmuntrar dessa till utomhusaktiviteter och ger glädje åt många barn och vuxna under många år, samtidigt som de minskar sopberget.
Bild2
Bildtext 2: Kronprinsessan provgick Bergo golvet ”Röda mattan”. Spontant refererade Kronprinsessan till ett regnigt Kungligt bröllop hon varit på, där långa och vackra klänningar släpades på den våta mar-ken. Där hade detta varit en perfekt lösning.

Referenser:
Anders Wijkman, Ordförande i Branschorganisationen Återvinningsindustrierna. 070 630 1052
Eric Anderzon, VD Bergo Flooring. 070 561 7139
Fakta Bergo Flooring AB