Glada pristagare (fr vänster): Peter Rosengen (Polykemi), Amit Paul (Paxymer), Staffan Reimerdal (Engel), Carl-Otto Ohlsson (Erteco). Saknas på bilden gör Formteknik i Anderstorp.

I samband med årets Elmia Polymer arrangerade SPIF den årliga galamiddagen för plastindustrin. Ca 70 deltagare kom till Swedish Plastics Industry Awards i år. Som vanligt var det prisutdelning i en rad kategorier där medlemmar kunnat nominera och rösta fram de bästa leverantörerna inom plastbranschen.

Upplägget i år skiljde sig från tidigare år eftersom det gavs mer utrymme för nätverkande och samtal vilket många av besökarna uppskattade. John Houdi underhöll med både komik, buktaleri och magi och kockarna på Scandic Elmia bjöd på en utmärkt tre rätters middag. Den goda stämningen höll sig som vanlig långt in på småtimmarna.

 

 

Priserna för årets bästa leverantörer tilldelades:
Bästa Verktygsmakare Formteknik i Anderstorp
Bästa Maskinleverantör Engel Sverige
Bästa Råvaruproducent Polykemi AB
Bästa Råvarudistributör Erteco Rubber and Plastics

Utöver detta så hade en jury valt årets Bästa Miljö- och Hållbarhetspris som tilldelades Paxymer och deras halogenfria flamskydd.