Swedish Plastics Industry Awards organiseras i samband med mässan Elmia Polymer. Awards ceremonin kommer får en ny fräsch utformning i år för att ge dig, kollegor, kunder och leverantörer maximal möjlighet till en trevlig kväll. Dessutom kommer vi i år att hålla till i ny spännande lokal bara några få danssteg från Elmia mässan på Scandic Elmia. Eventet hålls den 17 maj kl 19:00. Reservera kvällen. Inbjudan skickas under februari.

Swedish Plastics Industry Awards har hållits under en rad år och är den självklara mötesplatsen för branschen då att träffas under avslappnade former i samband med den årliga branschmässan. Målet är att ge kollegor, leverantörer och kunder en trevlig kväll och en gemensam upplevelse som man kan ta med sig. Dessutom har SPIF tagit fram en rad utmärkelser för att lyfta fram de företag som varit extra vassa i år. Det är du som nominerar och röstar i kategorier som bästa råvaruleverantör, bästa verktygsmakare, bästa maskinleverantör m.fl.  Styrelsen delar även ut priser som årets branschsamarbete samt årets hållbarhetsarbete.

Är ni sugna på att sponsra några av våra fantastiska priser, drink eller avec. Eller vår eminenta underhållning? Kontakta ordf@svenskplast.org.

Mer information kommer inom kort.