Vi har under en lång tid planerat för utbildning för våra medlemmar via webben. Vi tror att det kan vara ett sätt att anpassa sig i dessa tider av pandemi. Behovet har vi redan fått bekräftat av våra medlemmar i samband med kursen: Uppgradering av återvunnen plast.

I samband med den kursen framkom önskemål om en kurs i analys av plaster. Det får också bli startskottet för vår kursverksamhet på nätet. Vi har dock konstaterat att det är tröttsamt att sitta timme efter timme och stirra på en skärm varför vi beslutat oss att bara köra halvtimmespass. Det innebär att en kurs får delas upp i flera avsnitt och i när det gäller kursen Analys av Plaster ges då möjlighet att välja de delar som man är mest intresserad av. En annan fördel torde vara att det blir lättare att planera in en sådan verksamhet i en kanske nästintill fullbokad kalender.

Inbjudan till kurser kommer att ske med ett speciellt program så det är bara att hålla ögon och öron öppna för denna nya verksamhet som givetvis är gratis för våra medlemmar.